Mentorforløb

Mentortime

Har du brug for en kort sparring og rådgivning, hvor vi danner os et billede af din nuværende situation, og kigger på løsninger og muligheder, så er en mentortime noget for dig.

En mentortime 850,-

REBOOT DIG SELV – Corona Comeback!

Et forløb der har til formål at gøre dig klar til at tage hul på sporten igen.

Vi kigger på dit mindset, dine mål, men også de udfordringer og bekymringer du måtte have ved at skulle i gang igen efter Corona nedlukningen. Forløbet indeholder 3 online samtaler spredt over 1,5 mdr. Under hele forløbet vil vi løbende have kontakt via Messenger eller sms, og du kan altid få råd og vejledning undervejs!

Corona Comeback 1500,-

3 mdr. Mentorforløb – Det korte forløb

Indledende samtale hvor vi se på dine behov og ønsker og herefter laver en plan for at nå et skridt videre på din vej. Jeg kommer ud og laver observation af dig i din træning/kamp, hvor vi efterfølgende laver en evaluering af de ting du arbejdede med under træning/kamp.

Under hele forløbet vil vi løbende have kontakt via Messenger eller sms, og du kan altid få råd og vejledning undervejs!

Det korte forløb 5500,-

6 mdr. Mentorforløb – Et spadestik dybere

Her får du virkelig mulighed for at komme i dybden med dig selv og din udvikling. Vi laver en plan ud fra dine ønsker, og har mulighed for at nå et spadestik dybere med tingene. Vi kigger på dine kompetencer og kan løbende se hvilke fremskridt du gør. Ligeledes vil jeg flere gange komme ud og se dig i action og efterfølgende komme med feedback.

Under hele forløbet vil vi løbende have kontakt via Messenger eller sms, og du kan altid få råd og vejledning undervejs!

Et spadestik dybere 9.500,-

Mentor4me

Med et Mentor4me forløb tegner du et års mentorskab, hvor du altid vil have mig på sidelinjen.

Her kan du altid søge råd og vejledning, hvis du står i situationer, som kan være svære at håndtere.  Skal du skifte klub, eller tegne din første kontrakt, så kan du få en ”second opinion” og et par fif med på vejen.